Contacteer ons

Conserverende tandheelkunde

Ons team bestaat uit algemene en gespecialiseerde tandartsen en een mondhygiëniste. We bieden een moderne, gepersonaliseerde behandelingen, in een aangename omgeving. Bovendien gebruiken wij hoogwaardige materialen en apparatuur. Of het nu om een jaarlijkse controle, een scaling, een conserverende behandeling of een advies over mondhygiëne gaat, wij zullen er altijd voor u zijn. 

Preventie en mondhygiëne  

Onze mondhygiëniste pleit voor regelmatige controles voor het ganse gezin, grondige reinigingen en goede mondhygiëne met de juiste poetsinstructies. Zo helpt ze u gezonde tanden te behouden. Het voorkomen van tandproblemen dragen wij hoog in het vaandel. Zij werkt heel nauw samen met uw tandarts en zo help zij u voor mooie tanden te behouden. 

Implantaten en mondchirurgie

In onze tandartsenpraktijk in Sint-Genesius-Rhode plaatsen we implantaten en worden uitzonderlijk tanden verwijderd. Implantaten zijn een duurzame, esthetische oplossing om ontbrekende tanden te vervangen. Onze tandartsen met expertise voeren de implantaatprocedures met professionalisme uit.

Kroon - en brugwerk en uitneembare prothesen

Kroon- en brugwerk bieden een duurzame, esthetische en functionele oplossing die op bestaande tanden of op implantaten geplaatst kan worden. Ook uitneembare prothesen (gedeeltelijk of volledig) kunnen geplaatst worden. 

Bleach 

Eten, roken of gewoon ouder worden kan de kleur van je tanden aantasten. Door uw tanden te bleken kunt u uw stralende lach veilig terugvinden. Onze professionele tandartsen voeren strenge controles uit voordat de behandeling uitgevoerd wordt. Onze bleachproducten zijn veilig en getest. 

Parodontologie

Parodontologie is de tak binnen de tandheelkunde die zich richt op de behandeling van parodontale aandoeningen zoals gingivitis en parodontitis. Deze aandoeningen kunnen de weefsels die de tanden ondersteunen (het tandvlees, het bot waarin de tanden zijn verankerd, enz.) op verschillende diepten aantasten. In de praktijk Odontolia Rhode is onze specialiste, Leslie Germann, verantwoordelijk voor uw behandelingen en helpt u om optimaal tandcomfort te herstellen.

Meer weten

En afspraak is zo gemaakt. Ons team staat klaar!